Yritys & Yhteystiedot

Visiona kestävä arki

Päivittäisillä valinnoillasi on väliä. Valitsemalla kotimaisen tuotteen kotimaisesta verkkokaupasta tuet suomalaista työtä ja vähennät ympäristösi kemikaalikuormaa. Sinun kulutustottumuksillasi rakennetaan kestävämpää huomista.

Sinun, perheesi ja luonnon hyväksi

Yrittäjä Katriina Reijonen perusti KR Kodin keväällä 2018. Ajatus kotimaisia pesuaineita tarjoavasta puodista virisi kiinnostuksesta ekologista ja eettisesti kestävää kulutusta kohtaan.

Valikoimiin ensimmäiseksi otetut tuotemerkit Softcare ja Allegro oli havaittu hyviksi vuosien ajan omassa käytössä. Myöhemmin valikoima täydentyi Mummi ja Minä sekä Ole Hyvä Luonnontuote -sarjojen suosikkituotteilla.

KR Koti tarjoaa kotimaisen vaihtoehdon. Verkkokaupastamme löydät suomalaiset, ympäristöystävällisiin tuotantomenetelmiin keskittyvät laatumerkit kaikkeen kodin pesuun ja puhdistukseen.

KR Kodin tuotteita on mahdollista tilata kotiinkuljetuksella Ypäjälle tai Loimaalle. Käytössämme on yleisimmät maksutavat: käteinen, kortti, tilisiirto ja Mobilepay. Jos jokin asia mietityttää, olethan rohkeasti yhteydessä! Autamme mielellämme.

Katriina Reijonen Saaren kansanpuistossa
Yhteydenottolomake

KR Koti

Shopping Cart
0

Your Cart